– Det er vanskelig å si noe. Jeg vet at overgangvinduet er åpent, men jeg har også to år igjen av kontrakten med Viking. Vi får se hva som skjer, sier fjorårets toppscorer og kaptein Veton Berisha til Aftenbladet.

Allerede onsdag setter Viking seg på flyet med kurs for Marbella i Spania. Det er ingenting som tyder på at Berisha ikke blir med på turen. For noen uker siden ble han linket til det nytt utenlandsopphold. VG skrev nylig at den italienske klubben Genoa sjekker muligheten for om det er mulig å hente ham fra Stavanger-klubben.

Skjønne spekulasjonene

Etter det VG forstår, skal Serie A-klubben ha undersøkt hva det vil kunne koste å kjøpe storscoreren fri fra kontrakten med Viking og hvilke lønnsbetingelser som eventuelt kan bli gjeldende.

Berisha skjønner at det spekuleres. Og han er klar over at spørsmålene rundt hans framtid ville komme tett mens overgangsmarkedet er åpent i januar, skriver Aftenbladet.

– Må tjene gode penger

– Det er vanskelig å svare på spørsmål. Fordi jeg ikke vet noe og heller ikke kan uttale meg om hva som eventuelt kan skje. Det er mange faktorer som spiller inn hvis jeg skal dra. Da tenker jeg på Viking, meg selv og den eventuelle klubben, sier han.

Han legger til at dersom et nytt opphold i utlandet skal bli noe av. må det en meget god totalpakke sportslig til.

– Og et sted hvor jeg kan tjene litt gode penger, svarer Berisha avisen.