Slåsskamp på Treskofestivalen

Artikkelen er over 1 år gammel

To unge menn måtte bortvises fra festivalområdet natt til søndag, da de gjentatte ganger hadde endt i sammenstøt med hverandre.

DEL

Rundt 01.00 fik politiet i Eigersund melding om at det hadde oppstått klammeri mellom to unge menn på Treskofestivalen. Den ene hadde allerede blitt utvist av vaktene fra festivalområdet, men oppførte seg fortsatt truende, og vaktene fryktet nye sammenstøt mellom disse to, forklarer politiet. Patruljen var på plass klokka 01.45, og fant da de to i håndgemeng igjen. Karene ble skilt, og den ene ble sendt til legen for tilsyn, uten at det var snakk om alvorlige skader.

– På grunn av flere slike konfrontasjoner mellom disse to gjennom natten, blir begge anmeldt for ordensforstyrrelse. De ble også begge bortvist fra festivalen, sier vakthavende ved Eigersund politistasjon.

Også lørdag kveld rundt klokka 20.00 måtte politiet i Eigersund rykke ut til Hovsherad for å hente ei kvinne og kjøre henne vekk fra festivalområdet. Hun hadde, følge politiet, "slått seg vrang".

Ellers har Treskofestivalen i Hovsherad ifølge politiet gått forholdsvis fint og rolig for seg.

– Vi har vært forholdsvis mye til stede både fredag og lørdag. Det virker som at folk koser seg. Det er klart at politiet observerer drikking på offentlig sted og slinkt, men det har ikke vært andre voldshendelser eller lignende, sier vakthavende.

Artikkeltags