Dalane Tidende lanserer Direktesport for smart-TV

LOKAL SPORT PÅ TV: Slik ser det ut med Direktesport på TV. Dette kan alle abonnenter av Dalane Tidende nå laste ned på nyere smart-TVer og Apple-TV.

LOKAL SPORT PÅ TV: Slik ser det ut med Direktesport på TV. Dette kan alle abonnenter av Dalane Tidende nå laste ned på nyere smart-TVer og Apple-TV. Foto:

Av

Amedia-avisenes sportsportal Direktesport lanserer en egen app for smart-TV. Det betyr at alle som abonnerer på en av konsernets 75 aviser nå vil få tilgang til direktesendt sport rett inn på tv-skjermen.

DEL

Det er gjennom Direktesport at Dalane Tidendes abonnenter får tilgang til alt fra variert meny som også inkluderer EIKs kamper i 2. divisjon. Om ikke lenge skal Sesilåmi streames.

Tidligere har denne strømmetjenesten stort sett vært basert på at folk ser sport på mobilen eller datamaskinen. Nå har det blitt lansert en helt ny app som skal gjøre det lettere å se all sport som sendes, enten det er direkte eller i opptak, også på TV.

Tusenvis av sendinger

Med Direktesport-appen får man tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og man kan både se sendingene direkte og i opptak.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

Stort og variert utvalg

I tilbudet fra Direktesport ligger blant annet treningskamper med RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i eliteserien.

Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, PostNord og en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup.

Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger slik som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra bordtennis til boksing.

Appen er klar for Apple TV og smart-TV fra Samsung. Snart vil den også bli lansert for LG. For Samsung og LG må du ha en smart-TV som er produsert i 2017 eller senere. AppleTV-en må ha tvOS 11.0 eller høyere for å fungere.

Artikkeltags