Nå får du som +Alt-abonnent i Dalane Tidende tilgang til den nye ALT-tjenesten. I ALT kan du følge avisene du er mest interessert i og få sakene fra disse i en personalisert nyhetsstrøm.

Tjenesten har også en «oppdag»-funksjon der brukerne finner saker fra hele landet som er tilpasset den enkeltes interesser.

– I ALT kan våre +Alt-abonnenter få en personlig forside med nyheter fra avisene de er interesserte i. I tillegg til nyheter fra Dalane, kan du for eksempel følge Nettavisen, Finnmark Dagblad, eller Jærbladet, sier DT-redaktør Erik Thime.

Norges største redaksjonelle nettverk

Dalane Tidende er en del av Amedia som utgjør Norges største redaksjonelle nettverk. Amedia er eier og utgiver av landsdekkende og lokale mediehus i hele landet, og har flere samarbeidende aviser og aviskonsern.

– Vi vet at mange i Dalane har røtter i flere lokalsamfunn og ønsker nyheter fra andre deler av Norge, derfor er jeg sikker på at denne tjenesten vil bli verdifull for mange. I ALT kan våre abonnenter få tilgang til journalistikk fra over 100 lokale og landsdekkende aviser og nettsteder på ett sted, forteller redaktør Erik Thime i Dalane Tidende.

Du får tilgang til alt.no om du abonnerer på papiravisen eller har premiumabonnementet +Alt i DT. Etter hvert vil det også komme en app som blir tilgjengelig i Appstore og Google Play.

Du kan enkelt oppgradere til et +Alt-abonnement på Dalane Tidende. Abonnementet gir også tilgang til eAviser fra hele landet, direktesendt sport og podkast-appen Untold. Det er gjennom dette abonnementet en får tilgang til for eksempel EIK og Eigers kamper.


Skal utvikles videre

– Vi i Amedia er stolte av at våre mediehus er tettest på lokalsamfunn over hele landet. Som bruker av ALT får du tilgang til et stort mangfold av aviser, og til viktig journalistikk som gir økt forståelse av hele Norge. ALT er rett og slett en tjeneste som gjør vårt innholdsunivers mer tilgjengelig, sier Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia.

Helt siden +Alt ble lansert i 2020, har Amedia jobbet med å utvikle en tjeneste der brukeren lettere får tilgang til relevant stoff fra avisene de er interessert i.

Pr. 16. april hadde +Alt over 360.000 abonnenter, dette inkluderer 200.000 som har tegnet abonnement selv, og 160.000 som nylig har fått tilgang gjennom sitt abonnement på papiravisen. Totalt har over 520.000 personer tilgang til +Alt, enten gjennom sitt eget abonnement eller gjennom familiedeling.

– ALT viser virkelig hvor langt vi har kommet i vår digitale reise. Det er en tjeneste vi kommer til å fortsette å utvikle for å imøtekomme brukernes behov og ønsker. Jeg har stor tro på at tjenesten kommer til å ta en unik posisjon i det norske medielandskapet, og bli verdifullt for Dalane Tidendes lesere, sier Ole Werring, produktsjef for ALT-tjenesten.