↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 46 35 80

Besøksadresse

Nyåskaiveien 1
4374 EGERSUND
  1. Beskrivelse

Vår spisskompetanse på legging av tak er et resultat av lang erfaring. Det er ofte i "arbeidslivets skole" man lærer om de kritiske og viktige detaljene som skiller "det gode håndverk" fra det ordinære.

 

Vi leverer:

  • Vedlikehold av tak
  • Tak-kontroll
  • Rens av tak og takrenner
  • Lekkasjesøk

Vi utfører lekkasjesøk på alle typer tak, og er alene om å kunne gjøre dette med elektronisk utstyr.

Dette gjør at vi kan finne små lekkasjer på store tak på en mye sikrere og kortere tid.

 

Å KJØPE TAK SKAL VÆRE TRYGT!

Brødr.Pettersen as ble etablert i Egersund så tidlig som 1926 av brødrene Peter Bøhn og Emil Mikal Pettersen. I begynnelsen ble det mange små enkelt oppdrag fra private kunder, men etter hvert fikk bedriften fotfeste blant regionens større industrielle foretak, spesielt Egersund Fayance.

Utover i 30-årene ble det satt strengere krav til sunne arbeidsforhold på fabrikkene. Brødr. Pettersen ble med i denne utviklingen og investerte i mer moderne blikkenslagermaskiner. Under krigen vokset det fram en sildeolje- og sildemelindustri i Rogaland. Noe som ga Brødr. Pettersen as en betydelig vekst. Inn i moderne tid etablerte Kværner Brug (i dag Aker Solutions) seg i distriktet som medførte en en helt ny satsing også for Brødr. Pettersen. Bedriften gikk fra det tradisjonelle blikkenslagerfaget inn i ventilasjonsfaget.

Siden har dette utviklet seg slik at Børdr. Pettersen i dag er en betydelig bedrift innen hele spekteret av blikkenslager og ventilasjonsfaget med egne produksjonsverksteder i Egersund og på Forus. Kundekretsen i dag er alt fra den private husbygger til byggefirmaer, entreprenører, industrielle foretak og det offentlige.

Vi har over 80 års erfaring med takarbeid og en omfattende referanseliste av fornøyde kunder.

Det siste året har flere av våre medarbeidere med fagbrev gjennomgått "etterutdanning" for å spesialisere seg på alle arbeidsoppgavene i forbindelse med takarbeider.

 

Takspesialisten.no

Takspesialisten er etablert fordi vi har utviklet spesialkompetanse gjennom erfaring og opplæring til å ta oss av alle arbeidsoppgavene på tak.

Bakgrunnen for denne spesialiseringen er at markedet/kundene ofte etterspør en samarbeidspartner som kan ta seg av alle fagområdene som må til for å bygge et tett og solid kvalitetstak.

Taket er den bygningsdel som burde få mest oppmerksomhet. Et tett og fagmessig godt utført tak gir deg trygghet, og du unngår de vanligste bygningsmessige skadene som ofte forringer kvaliteten og dermed verdien av ditt hus eller forretningsbygg.

Vår bakgrunn er blikkenslagerfaget med kompetanse på alt fra takrenner til takhatter og mye annet viktig detaljarbeid. Denne kompetansen er så utvidet til alt "trearbeidet" på taket og alle typer tekking av tak. Tidligere var vi spesialister på de kritiske og viktige detaljene på taket.

Nå er vi spesialister på "hele taket"- enten det er en hytte, et hus eller et mindre industribygg.