↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 45 23 55

Besøksadresse

Kodleberget 5
4389 VIKESÅ
  1. Beskrivelse

Murmester Jan Petersen AS

Murmester Jan Petersen ble etablert i 1985 og holder til i Vikeså. Alle våre ansatte er fagfolk med stor stolthet for yrket og de strekker seg langt for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi utfører alle typer arbeid innen murerfaget og er stadig på farten for å utfører store og små oppdrag i hele Rogaland.

Fliselegging
Murmester Jan Petersen utfører alle typer flisearbeid, alt i fra fliser på bad og våtrom til større areal innvendig eller utvendig. Vi innehar sentralgodkjenning og sertifikat for våtrom.

Muring
Vi innehar alle de sertifikater og godkjenninger en murmester skal ha og utfører alt innen muring med teglstein og leca. Innvendig og utvendig.

Pussarbeider
Det har vært økende etterspørsel etter pussarbeid de siste årene og vi har opparbeidet oss solid kompetanse på feltet. Vi utfører puss på de fleste underlag og bruker kvalitetsprodukt som er optimalisert for å tåle varme, kulde, fuktighet og belastninger i lang tid.

Piper og ildsteder
Planlegger du pipe og/eller ildsted til din nyoppførte bolig eller har du hatt besøk av feieren og fått beskjed om at du må utbedre den gamle, ta kontakt med oss.
Vi har kompetansen og leverer elementpiper, stålpiper, peiser med innsats eller frittstående ovner.

Skifer og Naturstein
Skifer er et anvendelig, slitesterkt og ekte norsk byggemateriale som aldri går av moten. Skifer kan brukes på nær sagt alle overflater innendørs og utendørs og kommer i en rekke kvaliteter, tykkelse og former. Vi har lagt skifer til mange fornøyde kunder opp i gjennom årene og hjelper deg gjerne med planlegging av nytt prosjekt innvendig eller utvendig.

Mikrosement
Mikrosement blir bare mer og mer populært og er egnet for de fleste overflater. Med et bredt spekter av farger får man uendelige muligheter for finish, og man kan velge mikrosement i forskjellige strukturer etter eget ønske. Vår leverandør Dekorhuset har bred erfaring med mikrosement, se gjerne på deres hjemmeside www.dekorhuset.no for inspirasjon. Vi har kompetansen og er utførende.

Membran og våtrom
Membran er viktig på våtrom og Murmester Jan Petersen utfører dette i henhold til forskriftene på en fagmessig og sikker måte. Vi bruker alltid banemembran og produkter av høy kvalitet. Vårt kvalitetssystem sikrer bildedokumentasjon og sjekklister for alt utført membranarbeid under flisene slik at alle parter kan være trygge på at badet holder tett.

Gulvstøp
Vi støper og sparkler gulv i de fleste kategorier.