↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

480 08 000

Besøksadresse

Høljebakkane 1A
4373 EGERSUND
  1. Beskrivelse

Bilservice Egersund AS så dagens lys i 2009 Vi var 2 stykker som lenge hadde drømt om å starte opp et eget bilverksted og i januar 09 ble drømmen oppfylt. Bilservice Egersund startet opp med 4 ansatte og har siden da måtte ekspandere en hel del. Vi er nå en flott erfaren sammensveiset gjeng på 25 personer som er fordelt på Salg, Mekanisk, Karosseri og Deler. Vi har bred erfaring og flere av våre mekanikere har opp til 20-30 års erfaring.

 

Bilservice Egersund er en fullverdig Ford forhandler og Riis Bilglass. Vi utfører service og reparasjoner på alle kjøretøy, samt vi utfører EU-kontroll. Bilservice Egersund reparerer steinsprut skader og bytter frontvindu på alle bilmerker inkludert bobiler. Da vi setter sikkerhet og kvalitet svært høyt er etterutdanning noe som er i fokus hos oss.

Ettersom hver enkelt ansatt har sitt spesialfelt gjør vi vårt ytterste for å holde hver enkelt oppdatert på sine felt gjennom kursing og vidreutdanning.

 

Alle våre nyere bruktbiler leveres med garanti, samt at alle bruktbilene har en takst rapport ved levering. Dalane kommunene har en tradisjon på å stille opp for hverandre, hvilket vi også setter høyt.

Vi har derfor flere sponsoravtaler med ulike lokale idrettslag for å underbygge samholdet i lokalsamfunnet vårt.

 

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester så klikk deg inn på de ulike sidene.

 

Ta også gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon. Du kan også bestille prøvekjøring eller bestille time på verkstedet via vår hjemmeside.

 

75850_440px-Ford_logo_flat_svg_5e5cf711e48b7.png

Godkjenninger og sertifiseringer