↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg for din privatøkonomi. Dette gjør vi ved å tilby deg en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

 

Dermed kan du sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800.000 nordmenn, mengden fornøyde brukere øker hver dag. 

 

Noen av produktene og tjenestene vi kan hjelpe deg med er:

 

Mobilabonnement

 

Trenger du et billigere mobilabonnement? Det er viktig å finne et abonnement som gir deg balansen mellom en god pris, og gir deg det du trenger.

 

For mange vil det handle om hvor mye data man får for pengene. Men det kan jo hende du har for mye data hver måned også? Det viktigste er at du velger noe som passer deg.

 

Boligalarm

 

En god boligalarm er smart på mange måter. Er du koblet opp mot en døgnbemannet alarmsentral, kan du være sikker på at de riktige blir varslet om noe skulle skje. 

 

En brann eller vannlekkasje sjekker ikke om noen er hjemme før uhellet er ute. Da gjelder det å varsle så raskt som mulig. Samtidig kan det virke forebyggende mot tyver. 

 

Det finnes flere boligalarm-typer å velge blant hos alarmselskapene, blant annet brannalarm og innbruddsalarm. Prisene varierer naturligvis også.

 

Få bedre oversikt over markedet ved å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da ser du hvilken boligalarm som passer best for deg og ditt hjem.

 

Eiendom

 

Hva er boligen verdt? En bolig er den største investeringen man gjør i livet for de fleste. Derfor bør du finne en eiendomsmegler som kjenner området du skal selge i. Slik at du får mest ut av boligsalget.

 

 

 

Vi setter deg i kontakt med flere meglere som konkurrerer om å få deg som kunde, slik at du kan finne den beste eiendomsmegleren.

 

Hva ble boligen solgt for? Verdivurdering og e-takst er også noe en eiendomsmegler kan bistå med. Eksempelvis hvis du vil forhandle ned boliglånet ditt for å få lavere rente.

 

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du får tilbud fra de som kjenner ditt område aller best.

 

 

 

Du kommer i kontakt med flere eiendomsmeglere i området du bor, som kjenner markedet. Med fagfolk på jobb kan du også være trygg på at alt går riktig for seg når du selger. Slik at alle parter blir fornøyde.

 

Hjemmelader elbil

 

Har du gått over til elbil? Eller kanskje du har hatt det lenge? Uansett er du sikkert opptatt av å lade raskt og sikkert hjemme hos deg selv.

 

Sjekk hvem som har det beste tilbudet på elbil-lader til hjemme ved å motta tilbud fra flere aktører. Du kan også få tilbud på monteringen.

 

Med lader til elbil hjemme lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er 3 ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

 

Varmepumpe

 

Med en varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. I tillegg til en mer jevn og behagelig innetemperatur.

 

 

 

På sommeren kan du bruke varmepumpe til avkjøling, og du kan sjekke hvilke smartfunksjoner som finnes for de ulike modellene.

 

 

 

Det vanligste er luft-til-luft-varmepumpe. Men det finnes flere varmepumpetyper, deriblant væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du trenger. Eller rådføre deg med fagfolk.

 

 

 

På befaring kan varmepumpemontøren finne ut hvor det er lurt å montere varmepumpen. Slik at varmen spres best mulig rundt i boligen, og du får mest igjen for pengene.

 

 

 

Har du en varmepumpe fra før bør du få gjennomført vedlikehold av varmepumpe fra tid til annen. Da varer den lenger, og fungerer optimalt. Slik får du dermed mer ut av investeringen din.

 

 

 

Det er ikke så lett å finne fram i varmepumpe-jungelen, men når du får tilbud fra flere, blir det enklere å sammenligne konkrete tilbud. Vi har et samarbeid med flereleverandører av varmepumpe i Norge, som tilbyr ulike modeller. 

 

 

 

Strøm

 

For de fleste handler strømavtaler om billig strøm. 

 

Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle anta.

 

Det finnes ulike strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Ofte er det spotpris som lønner seg på sikt.

 

Advokat

 

Det finnes mange saksområder som advokater jobber med, og kanskje du trenger advokat til for eksempel personskade, skatterett eller barnerett? Finn noen som er god på det du trenger.

 

Advokater kan hjelpe deg på flere måter. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt for eksempel samboeravtaler.

 

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din gjelder, og få tilbud fra flere flinke advokater i ditt område. 

 

Bredbånd

 

Bredbånd er viktig for mange. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få et bedre tilbud på bredbånd med hastigheten du trenger.

 

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd til når du er på farten.

 

Forsikringer

 

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Vi har mye som skal forsikres, og ofte kan det å samle forsikringene dine hos et selskap gi rabatt.

 

Driver du en bedrift? Da kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan gi økonomisk stabilitet om noe først skulle skje.

 

For de som har bil, er det viktig med en bilforsikring.

 

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som motorsykkel, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også til vanns med båtforsikring.

 

Enten du leier eller eier en bolig, er det lurt å ha innboforsikring til tingene i boligen din.

 

Er du huseier, er det essensielt med husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli enorme dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

 

 Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole. Da er en reiseforsikring god å ha både til en lengre ferie, eller for de korte turene.

 

Med en hundeforsikring kan du slippe uforutsette kostnader som gjelder din firbeinte venn.

 

Skjemaet vårt legger opp for flere forsikringer som du kan huke av for samtidig. Flere selskaper gir samlerabatt om du samler alle forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere dyktige forsikringsselskaper som kontakter deg med sine tilbud.

 

Lån

 

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansieringslån eller å realisere en lånedrøm.

 

Men uansett om det er lån til bolig, bil, refinansiering av gjeld, caravan eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne et lån som passer deg godt.

 

Enten du er førstegangskjøper eller vært gjennom flere boliger, så trenger du mest sannsynlig et boliglån. Det er ikke alltid det lønner seg å være lojal mot banken sin, men heller sjekke om man kan spare penger ved å flytte boliglånet til en annen bank.

 

Økonomi-blogg

 

På bloggen vår finnes det artikler med med økonomitips som kan hjelpe deg i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg.

 

Kontaktinformasjon

 

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

 

Telefonnummer: 66 77 01 00

 

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

 

Finn oss på Facebook og Twitter.