↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Slik får du mest ut av boligsalget i Dalane | Eiendomsmegler.no

 

Spar tid og penger når du sammenligner meglere via Eiendomsmegler.no. Få gode tilbud fra inntil 5 meglerkontorer i Egersund og omegn. Velg megleren du liker best basert på kriteriene du synes er viktigst. 

 

Eiendomsmegler.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som gjør det enkelt for deg å hente inn tilbud fra meglere i nærområdet ditt. Du kan blant annet få tilbud på verdivurdering, takstmann og boligsalg

 

Gjort på 1-2-3

Slik gjør du det: 

 

  1. Fyll ut skjemaet på Eiendomsmegler.no (det tar maks et par minutter!)

  2. Motta tilbud fra meglerne som tilbyr tjenester i Dalane

  3. Sammenlign og velg megleren du liker best

 

Vit at personopplysninger dine tas godt vare på. All informasjon krypteres og sendes over en sikker tilkobling. 

 

Anbefalt av Forbrukerrådet

Et boligsalg er en stor økonomisk affære. Forbrukerrådet anbefaler at du sammenligner tilbud fra flere meglere før du velger hvem som skal få lov til å selge huset ditt. Derfor har vi startet Eiendomsmegler.no for å hjelpe deg med å ta et så godt valg som mulig. 

 

Dalanes fire kommuner Bjerkreim, Eigersund, Lund og Sokndal har over 24 000 innbyggere. Mange har en sterk tilknytning til området sitt, og ønsker å finne lokale meglere. Derfor samarbeider vi med meglere i Egersund og omegn, slik at du kan sammenligne tilbud fra både lokale og større meglerkontor før du tar et valg. 

 

Erfarent selskap

Nettbureau AS står bak tjenesten Eiendomsmegler.no. Selskapet er en av skandinavias ledende produsenter av sammenlignings- og anbudstjenester, og driver blant annet Lån.no, Hus.no og Flytte.no

 

Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube