↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Sammenlign strømavtaler | Finn beste og billigste avtale i Dalane 

 

Nå er det enkelt å sammenligne strømavtaler i Bjerkreim, Eigersund, Lund og Sokndal. Spar opptil flere tusen kroner på å bytte til en bedre strømavtale. 

 

Få gratis og uforpliktende tilbud fra flere strømleverandører, og velg den beste avtalen for deg. På Strøm.no er det enkelt å få oversikt over markedet, og bytte til en avtale som passer best for strømforbruket ditt. 

 

Bytt avtale på 1-2-3

Det er lett å si seg fornøyd med sin nåværende strømleverandør. Kanskje har du vært lojal mot et selskap i flere år, fordi du synes det virker komplisert å bytte avtale?

 

Nå har Strøm.no gjort det enkelt for deg å sammenligne og bytte strømavtale, slik at du kan sikre at du faktisk har den beste strømavtalen for deg. 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet for å motta spesialtilpassede tilbud, eller sammenligne strømpriser selv med kalkulatoren vår. Vi benytter oss av data fra Forbrukerrådet, NVE og kraftbørsen NordPool for å kalkulere hvilken avtale som er best for deg i Dalane. 

 

Ja takk, jeg vil bytte strømavtale via Strøm.no!

 

Det er gratis å benytte seg av tjenesten vår, og du står alltid fritt til å takke nei dersom du ikke blir fornøyd med noen av tilbudene. Takker du ja til et av tilbudene, vil den nye strømleverandøren si opp avtalen med det tidligere selskapet ditt. Du trenger ikke gjøre annet enn å se fram til en billigere strømregning. 

 

Velg beste avtale for deg

Strømleverandører tilbyr ulike avtaletyper. Hvilken avtale du tegner med leverandøren har mye å si for hva du vil komme til å betale for strømmen.

 

Vi følger Forbrukerrådets anbefalinger om å skille de ulike strømavtalene slik:

 

  1. Fastpris innebærer at du betaler en fast pris for strømmen hver måned. Dette er historisk sett en dyr avtaletype, fordi strømselskapene sikrer seg gode marginer i tilfelle strømprisen øker i løpet av avtaleperioden. Fordelen for deg som forbruker er at du får en forutsigbar strømregning hver måned. 

  2. Spotpris innebærer at strømprisen følger de naturlige svingningene i markedet. Dette er historisk sett en billig avtaletype. Ulempen er at strømregningen kan variere en del ut ifra markedspris, årstid, vær og vind. 

  3. Andre avtaler har i de siste årene dukket opp i flertall. Du finner avtaler som kaller seg variabel pris, timespot, innkjøpspris og lignende. Finn mer informasjon om de ulike avtaletypene på Strøm.no.

 

Kort oppsummert

  • La selskapene konkurrere om deg
  • Få 100 % uforpliktende tilbud
  • Spar tid og penger

 

Om selskapet bak 

Strøm.no drives av det norske tech-selskapet Nettbureau AS. Vi er en av Skandinavias ledende tilbydere av anbuds- og sammenligningstjenester på nett. Vi driver markedsledende tjenester som for eksempel Bestevarmepumpe.no, Mobiltelefoni.no og Eiendomsmegler.no. Les mer om oss på våre nettsider.


Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter.