↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Skal du kjøpe, bygge eller oppgradere et hus i Dalane?

Du kan spare mye ved å sammenligne flere leverandører før du velger hvem som skal få utføre tjenesten for deg. Det gjør du enkelt på Hus.no

Å eie hus er krevende uansett om det er snakk om enebolig, tomannsbolig, villa eller et annet type hus. Det er mye å holde orden på, innenfor alt fra oppussing, vedlikehold, elektronikk og økonomi. 

 

Derfor har vi laget Hus.no. Det er en nettside som gjør det helt enkelt å legge ut tjenester på anbud, slik at du kan spare både tid og penger. Du vil motta tilbud tilpasset dine behov fra leverandører i ditt nærområde. Selvfølgelig er det helt gratis å bruke Hus.no. 

 

Vi samarbeider med en rekke aktører innenfor et bredt spekter av bransjer som bolig- og huseiere ofte trenger tjenester fra. Dette er bare noen av anbudstjenestene på Hus.no:

 

 

Du er sjefen

Forbrukerrådet anbefaler at man henter inn tilbud fra flere aktører når man skal kjøpe tjenester til boligen. Men hvordan kan man vite hva man leter etter? Nettopp det problemet ønsker vi å løse med Hus.no. 

 

Når du fyller ut skjemaet for den tjenesten du ønsker å få tilbud til, vil du få tilbud fra minst én aktør på markedet ofte flere. Tilbudene er helt uforpliktende, og du velger selv hvilket tilbud du ønsker å takke ja til. Skulle du mot formodning ikke ønske noen av tilbudene er det også helt greit. Du er sjefen!

 

Trygt og enkelt

Bak Hus.no står det norske IT-firmaet Nettbureau. Vi har mer enn ti års erfaring med å lage forbrukertjenester og anbudstjenester innenfor en rekke bransjer. Hus.no samler de aller fleste anbudstjenestene våre under én paraply. 

 

Informasjonen du skriver inn i skjemaene på nettsiden vår blir behandlet på en trygg måte. Det blir sendt via en kryptert og sikker kobling dessuten deler vi kun informasjonen med de firmaene som er relevante for deg. Du kan når som helst kontakte oss og be om å få slette dataene om deg dersom du skulle ønske det. 


Følg oss i sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter.