↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Sammenlign tilbud fra rørleggere i Dalane på Rørlegger.no.   

Fyll ut et enkelt skjema og få tilbud fra flere rørleggere i Dalane som kan gjøre jobben. Sammenlign selv og velg det beste tilbudet.

 

Få en bedre avtale

Forbrukerrådet anbefaler å hente inn tilbud fra flere leverandører når du skal velge håndverker. Rørlegger.no gjør det lett for deg å sammenligne priser fra flere lokale rørleggere.

 

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema med informasjon om jobben, og la rørleggerne i Dalane komme til deg med sitt beste tilbud. 

 

Prøv skjemaet vårt med en gang

 

Vit at personvern er viktig for oss. Informasjonen du sender inn via skjemaet krypteres over en sikker tilkobling, slik at du kan være trygg på at personvernet ditt ivaretas godt. 

 

Gratis og uforpliktende

Å motta tilbud gjennom Rørlegger.no er både gratis og uforpliktende. Det betyr at du enkelt kan sammenligne tilbud fra de aktuelle rørleggerne i Dalane, uten noen forpliktelse om å takke ja til en av dem. 

 

Siden de vet at du står fritt til å takke nei og at du får tilbud fra konkurrerende rørleggere, er de nødt til å gi deg et konkurransedyktig tilbud. Dermed vil du alltid gjennom oss få et greit bilde av hva markedsprisen på jobben du ønsker gjort er. 

 

Usikker på hvordan du skal sammenligne tilbudene du får?
Les vår artikkel om hvordan velge riktig rørlegger.

 

Selskapet bak Rørlegger.no

Rørlegger.no drives av IT-selskapet Nettbureau AS. Vi utvikler anbuds- og sammenligningstjenester på nett. Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å få oversikt over gode tilbud, slik at de velger tilbud til konkurransedyktige priser.

 

Vi står bak andre markedsledende anbudstjenester som Hus.no, Strøm.no og Bestevarmepumpe.no.