↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Skal du flytte til, fra eller innad i Dalane?

Spar deg for tid, penger og tunge løft ved å velge det beste flyttebyrået for oppdraget ditt.

Flytte.no kan du enkelt komme i kontakt med flyttefirmaer som kan ta oppdrag i Egersund og omegn, og som gjerne tar den tunge jobben for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema, sammenligne tilbudene og velge flyttebyrået du mener er best for jobben. 

 

Det er gratis og uforpliktende å benytte seg av tjenesten. Blir du ikke fornøyd med noen av tilbudene, kan du takke nei til dem alle. 

 

Slik går du frem

 

  1. Fyll ut skjemaet på Flytte.no

  2. Bli kontaktet med gode tilbud fra flere flyttefirmaer

  3. Sammenlign og velg byrået med det beste tilbudet

 

Informasjonen du sender inn via Flytte.no krypteres over en sikker kobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. 

 

Hvorfor bruke Flytte.no?

Bruker du et flyttebyrå unngår du den fysisk krevende jobben som følger med flytteprosessen. I stedet kan du fokusere på morsommere eller viktigere oppgaver.

 

Når du i tillegg sammenligner flere byråer før du velger hvem som skal få flytte tingene dine, sikrer du at du hyrer inn et profesjonelt flyttebyrå til en konkurransedyktig pris. 

 

Ikke minst er det mulig å bestille flyttevask av den forrige boligen din i samme slengen, slik at du sparer enda mer tid og krefter.  

 

Erfarent selskap

Flytte.no eies av Nettbureau AS. Selskapet har over ti års erfaring med drift av anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og står bak en rekke markedsledende tjenester innenfor sin nisje. Du kan dermed være trygg på at du blir satt i kontakt med profesjonelle aktører. 

 

Les mer om Flytte.no