↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Kredittkortinfo.no - Slik finner du beste kredittkort for dine behov

Sammenlign kredittkort med VISA, MasterCard eller American Express som betalingsløsning. Finn et gebyrfritt alternativ med lave renter, og som samtidig gir deg mange fordeler.

 

Vi tester kredittkortene for deg

Kredittkortinfo tester alle de beste kortene på markedet og gjør det enklere for deg å velge. Omtrent alle kort vi anbefaler er uten årsavgift og har relativt lave renter. Mange er også 100% gebyrfrie. Vi er spesielt opptatte av hvilke fordeler kortene gir. Hos oss finner du alle alternativene som gir deg gratis reiseforsikring, faste rabatter, cashback og andre fordeler. 

 

Les også artikler med tips om kredittkort og økonomi, for eksempel denne om du bør velge kort eller forbrukslån når du trenger penger. 

 

Låneeksempel: Eff. rente er 23,40 %, 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad kr 1.780. Totalt 16.780 kr.

 

Sikkert betalingsmiddel med rentefri kreditt

Kredittkort regnes som betalingsmiddelet som gir best forbrukerbeskyttelse. Dette kan du lese mer om på vår side. Årsaken er at du betaler ikke med dine egne penger, men i stedet bruker av kreditten du har til rådighet. Derfor er det i kredittselskapets interesse at du får det du faktisk betaler for, og du får hjelp dersom du har grunn til å klage. Den rentefrie kreditten varer frem til forfall på neste regning, og gjelder for alle betalinger av varer eller tjenester (kontantbruk medfører renter fra første dag av). 

 

Enkelt å finne kredittkort som passer:

  1. Se oversikten på Kredittkortinfo.no.
  2. Finn kortet som har de fordelene du ønsker deg.
  3. Sorter listen med for eksempel kort med laveste rente først. 
  4. Bestill direkte og få svar på minuttet.
  5. Kortet sendes i posten så snart kredittavtalen er signert (gjøres online med BankID).

Er du student og vil ha kredittkort? Les denne artikkelen før du velger https://www.kredittkortinfo.no/kredittkort-for-studenter/.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube