Valon Berisha er oppvokst i Egersund. Han valgte i august 2016 å spille landskamper for Kosovo, i stedet for Norge. Hans bror Veton spiller i dag i svenske Hammarby.

Melbourne City ligger øverst på tabellen i A-League, og har bare ett tap etter 7 spilte kamper.

Valon Berisha har vært innom en rekke klubber. Dette er oversikten på Wikipedia:

Klubber*
ÅrKlubberKamper (mål)
2009–2012Viking56 (4)
2012–2018Red Bull Salzburg165 (31)
2018–2020Lazio11 (0)
2020Fortuna Düsseldorf (lån)13 (0)
2020–Reims37 (0)
2022–Melbourne City (lån)

Byderbyet mellom Melbourne City og Melbourne Victory i australsk fotball lørdag ble stoppet etter at fans løp ut på banen og angrep City-keeper Tom Glover, skriver NTB.

Det melder nyhetsbyrået AP. En video på Twitter viser en fan som kaster en bøtte med et hvitt pulver på Glover, som deretter ble geleidet blødende av banen.

– Etter sjokkerende scener under første omgang av kampen mellom Melbourne Victory og Melbourne City, der fans fra Melbourne Victory løp ut banen, har dommerne forlatt banen for å beskytte kampens integritet, heter det i en uttalelse fra Football Australia.

– Slik oppførsel har ingen plass i australsk fotball. Football Australia starter en etterforskning umiddelbart, og sterke sanksjoner skal idømmes, fortsatte uttalelsen.

Victory-fansen stormet banen etter 20-minutters spill. City ledet 1-0 da kampen ble stoppet.

Begge lagenes supportere hadde kastet bluss fra tribunen, men situasjonen eskalerte da et bluss så ut til å treffe en kameramann. Keeper Glover plukket senere opp et annet bluss fra banen og kastet det tilbake på tribunen.

Fans stormet deretter banen og kastet en bøtte med hvitt pulver på Glover. Keeperen begynte å blø fra hodet og ble geleidet av banen sammen med spillere fra begge lag.