EIKs gutter 15-lag ble finaleklare da de fredag kveld vant 2-0 over Lillehammer, etter to scoringer av Nikolai Toft Noreng. Lørdag morgen var det ingen tvil; EIK var bedre enn finalemotstander Ørsta og vant 4-0. Alle målene kom før pause.

Etter å ha slått Lillehammer fredag kveld er EIKs gutter 15 klare for finale i B-sluttspillet mot Ørsta lørdag morgen.

Laget tok seg til kvartfinalen da de i morgentimene fredag slo Moelven 2-1 i 8-delsfinalen. Kvartfinalekampen mot Byåsen vant EIK-guttene 2-0, etter scoringer av Christian Knapskog og Teodor Steinskog.

EIK-jentene måtte tidlig opp fredag for å rekke kampen klokken 08.30. Den ble spilt mot danske Skibsby-Højene IF 1, og EIK-jentene vant 2-1.

Klokken 12.30 var det finale mot Kragerø. Det ble dessverre et ganske stort tap for EIK-jentene, som måtte se at Kragerø vant 5-0. Men finaleplass i B-sluttspillet er ikke å forakte!

I gutteklassen ble det tap for EIK 2 i 13-årsklassen. Pieta Hotspurs FC fra Malta ble for sterke, og vant knepent 2-1 mot egersunderne i dagens kvartfinale. Dermed er Dana cup over for EIK 2 i 13-årsklassen.

Jenter 16-laget spilte kvartfinale i A-sluttspillet mot Borre. EIK-jentene, som hadde en hviledag torsdag, måtte se seg knepent slått med 0-1, og er dermed ute av turneringen. Før kampen mot Borre hadde laget vunnet alle kampene, og hadde den målforskjell på hele 14-0.

Moi tapte finalen

Det er bare de beste som kommer seg til finalen. Det beviste Moi, selv om det endte med tap i A-finalen for 7'er-lag.

Torsdag kveld slo Moi G16 virkelig fra seg i semifinalen i A-sluttspillet. Blåtrøyene beseiret Gimletroll hele 6-2, og kunne feire og juble for finaleplass. Men feiringen ble fort til ny kamp og forberedelser, skriver Agder.

Fredag morgen var det duket for finalen, og der stod Vik på motsatt side. Moi visste at dette ville bli en tøff batalje, da nevnte Vik slo dem hele 9-1 i puljespillet. Det fremstod som en nært umulig oppgave å revansjere – men Moi-spillerne ville i hvert fall ikke gi seg uten kamp.

Det er surt å tape finaler, men likevel er finaler kun forbeholdt de beste, og Moi-guttene har god grunn til å være stolte, og ta prestasjonene med seg hjem til Moi med stolthet.

Klokken 08.45 gikk finalen av stabelen. Moi-spillerne hadde knapt rukket å strekke ut skikkelig etter gårsdagens semifinale.

Vik skulle igjen vise seg å være for sterke, men det ble ikke like stygt denne gangen. Vik vant til slutt 5-1 over Moi.