EIK klar for to treningkamper: - En sulten og treningsvillig gjeng

Foto:

I løpet av tre dager skal EIK spille to treningskamper. Alle tilgjengelige spillerne skal minst få 90 minutter på banen.

DEL

I kveld spiller EIK mot Vidar i Randaberg Arena, mens Staal Jørpeland er motstander på Husabø søndag.

– To kamper i løpet av tre dager er ikke noe problem. Det gir en god mulighet for å prøve alle spillerne som er disponible, sier EIK-trener Ojan Bijan.

18 spillere disponible

Han har 18 mann tilgjengelig inkludert prøvespilleren Daniel Pollen. Selv om noen vil bli brukt mer enn andre, lover EIK-treneren at alle skal få være på banen minimum det som tilsvarer to fulle omganger.

Tre i A-troppen er ikke aktuelle for kamp denne helgen. Sander Remme sliter med spenning i hoftepartiet, mens Deniss Korneiciks, en av tre keepere i troppen, må ta det rolig etter at han pådro seg hjernerystelse på trening. Også Håvard Kleppa er uaktuell selv om han nesten er kvitt skaden han har slitt med.

Bijan sier han legger liten vekt på resultatet i treningskampene.

I gang med morgenøkter

– Det er selvsagt alltid greit å vinne når vi skal bygge en vinnerkultur i laget. Men det viktigste i disse kampene er læring i forhold til de tingene vi fokuserer på på trening. Nå er vi inne i en periode hvor vi jobber systematisk med ulike faser av spillet, og målet er at det skal gjenspeiles i treningskampene, sier Bijan.

Han mener treningsarbeidet er godt i rute. Laget er nå i full gang med morgenøkter.

– Det ser veldig bra ut. Intensiteten på trening er høy på de øktene hvor det er åpning for det. Spillerne er sultne, energiske og treningsvillige. Jeg er imponert over innsatsen som legges ned, sier Bijan.

Artikkeltags