Uhellet skjedde søndag kveld i 18.30-tida.

– Begge bilene, både den som mistet hjulet og bilen som fikk det deisende rett inn i fronten, fikk så store skader at de måtte fraktes bort av bergingsbil, forklarer Seglem.

Ingen personer kom til skade, og de to bilførerne fikk hjelp fra politiet via telefon til å fylle ut skademelding.

Hjort midt i veien

En annen bilfører var også uheldig på E39 søndag morgen. Vedkommende meldte selv fra til politiet etter å ha kjørt på en hjort. Det gikk bra med bil og fører, men hjorten forsvant fra stedet.

Politiet varslet viltnemnda.

Jakttid

Politiet melder for øvrig at det for tida gjennomføres kontroller i forbindelse med at det er jaktsesong.

– Vi kontrollerer at våpen oppbevares korrekt under transport, at jegerne har med seg våpenkort og at jaktlisensen er betalt. Denne helga avdekket en kontroll i Sirdal to brudd på reglene. De to som ikke hadde sakene i orden, er politianmeldt, opplyser Seglem.

Beruset mann ringte politiet etter hjelp

En beruset mann ringte natt til lørdag selv politiet for å få hjelp.

– Vedkommende, som ringte fra Varbergveien, klarte ikke å ta vare på seg selv, eller komme seg hjem for egen maskin, forteller Seglem.

Politiet stilte opp og fikk kjørt mannen trygt hjem til egen bopel.

Nye smell i Sokndal

Natt til lørdag ble det igjen meldt om smell fra fyrverkeri i Hauge sentrum. Politikontakten i bygda vil følge opp hendelsen.

Køyrde av vegen og trefte ein stein

Tre trafikkuhell samme kveld

Natt til lørdag meldte en bilfører selv fra til politiet om at han hadde kjørt ut av veien og hadde behov for tilsyn av lege.

– Hendelsen fant sted i Langevannsveien i Egersund rundt klokka 01.00. Bilen fikk store materielle skader, det var lange skrensespor på stedet og en lyktestolpe ble knekt idet bilen kjørte ut av veien. Sjåføren ble fraktet til Sus med ambulanse. Vedkommende, en ung mann født i 2003, har også fått førerkortet sitt beslaglagt, forteller Seglem.

Samtidig med hendelsen i Langevannsveien, fikk politiet en melding om ei trafikkulykke i Hunnedalen i Gjesdal kommune.

– Også tidligere fredag kveld ble det meldt om et trafikkuhell. Denne skjedde i Nordre Svanesvei. Ei kvinne i 60-årene, som ikke har førerkort, er her mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, opplyser Leif Seglem.

Bilen havnet i grøfta.

Fant tjuvgods under husransakelse

Fredag fikk politiet melding om en serie innbrudd i parkerte biler i Moi sentrum.

– Vi hadde en konkret mistenkt person i saken. Ved ransakelse av vedkommendes bolig ble deler av tjuvgodset funnet. Personen ble innbrakt for avhør, legger Leif Seglem til.