(Sandnesposten)

Torsdag 3. mars inviterer studenter ved Universitetet i Stavanger til støttekonsert i Kuppelhallen til inntekt for hjelpeorganisasjoner i Ukraina.

Inntektene fra konserten går uavkortet til Flyktninghjelpen og UNICEF, organisasjoner som allerede gjør en stor jobb i Ukraina.

På rekordtid har altså aktører fra alle disipliner ved Fakultet for utøvende kunstfag samlet seg for å sette opp konsert i Kuppelhallen til inntekt for Ukraina. Det kommer til å bli mektig.

Studenter ved fakultetet, med støtte av instrumentalister fra Stavanger Symfoniorkester, vil lede publikum gjennom en aften bestående av vakker og utfordrende musikk og dans, i flere sjangre. Universitetets ukrainske studenter er også med på konserten.

Høyt nivå

Det blir fremført sang og dans fra øverste hylle. Det vil også bli noen taler.

Stavanger Konserthus stiller opp og låner studentene Kuppelhallen helt gratis. Konserten vil strømmes direkte her på Sandnesposten. Avisen bidrar slik til at konserten vil være åpen for alle.

Det viktigste bidraget du kan bistå med, er å kjøpe en billett til forestillingen for 150/50 kroner. Det vil også være mulig å bruke donere dersom man er forhindret fra å komme, men likevel har et ønske om å bidra.

Flyktninghjelpen (Vipps: 2142) og UNICEF (Vipps: 700 441).

Studentene har også opprettet en spleis i anledningen.

Kjøp billett ved å trykke på denne linken

TID OG STED: Torsdag 3. mars kl. 19:00 i Kuppelhallen - Stavanger Konserthus

VARIGHET: 2 timer, inkludert pause

ARRANGØR: Studenter ved Fakultet for utøvende kunstfag, Universitetet i Stavanger

ANSVARLIG: Studentrådsleder Pernille Wik

Næringsforeningen i regionen støtter også opp om konserten