– I dagens situasjon med koronaviruset tar Dalane Tidende sitt samfunnsansvar på alvor. Fra før har abonnentene våre tilgang til alt innholdet i egen lokalavis. Men nå åpner vi også innholdet i over 70 andre aviser og nettsteder. Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at abonnentene får tilgang til så mye nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet, slik at man kan holde deg oppdatert på det som skjer rundt seg, forklarer redaktør Gunnar Kvassheim.

Dette er mulig fordi Dalane Tidende er del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer.

– Vi kaller tilgangen til alt innholdet i våre aviser for +Alt. Frem til utgangen av april får man som abonnent dette tilbudet helt uten ekstra kostnad, opplyser Kvassheim.

Alt man trenger å gjøre for å få digital tilgang til aviser fra alle deler av Norge, er å bekrefte ved å følge denne lenken. Man vil da kunne lese alle pluss-artiklene på de Amedia-avisene man skulle ønske med sin aID-profil.