Gå til sidens hovedinnhold

Journalistikk koster, og vi er helt avhengig av inntekter for å drive Dalane Tidende

Artikkelen er over 1 år gammel

Kommentar Dette er en kommentar, skrevet av en redaksjonell medarbeider. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er forståelig at det stilles spørsmål med Dalane Tidendes praksis med å ha koronarelaterte saker liggende "lukket" og forbeholdt abonnenter.

I den foreliggende situasjonen kommer vi til å ha flere åpne saker enn vanlig. Informasjon fra myndighetene som det er viktig å få ut til innbyggerne, vil bli presentert i åpne saker. Andre saker om det som skjer og ikke skjer, vil fortsatt være forbeholdt abonnentene.

Journalistikk koster, og vi er helt avhengig av inntekter for å drive Dalane Tidende. Nå er abonnementsinntektene viktigere enn noen gang. Når mye stopper opp, slår det også ut på annonseinntektene.

Et abonnement på Dalane Tidende koster mindre enn 6 kroner per døgn. Dette burde være en overkommelig pris for de som finner det nyttig å følge vår nyhetsformidling. Våre abonnenter får papiravisen levert på døren tre ganger i uken og får i tillegg tilgang til nettavisen og en elektronisk utgave av papiravisen.

Dalane Tidende har innført hjemmekontor for de fleste av sine ansatte. Det er også iverksatt andre tiltak for at vi over tid skal kunne fortsette å drive mest mulig normalt i svært unormale tider. Vi tar vårt samfunnsansvar på det største alvor, og vi rigger oss for å kunne gjøre det selv om det skulle dra ut før samfunnet er tilbake i normalt gjenge.