Sokndal oppretter kontakttelefon for barn og unge

BARN LURER PÅ MYE: Fra onsdag oppretter Sokndal en egen kontakttelefon som går direkte til barneansvarlig i den psykisk helsetjenesten i kommunen. Her kan barn og unge stille spørsmål angående koronaviruset.

BARN LURER PÅ MYE: Fra onsdag oppretter Sokndal en egen kontakttelefon som går direkte til barneansvarlig i den psykisk helsetjenesten i kommunen. Her kan barn og unge stille spørsmål angående koronaviruset. Foto:

Nå kan barn og unge ringe direkte til barneansvarlig i psykisk helsetjeneste dersom de lurer på noe angående koronaviruset.

DEL

– Det kan være utfordrende for foreldre å finne en god balanse mellom informasjon og skjerming av sine barn i denne krevende situasjonen, og vi etablerer nå dette som tilbud til barn som blir bekymret eller på andre måter trenger noen å snakke med, sier ordfører Jonas Andersen Sayed (KrF).

Fra onsdag oppretter kommunen en egen kontakttelefon som går direkte til barneansvarlig Monika Laupstad i psykisk helsetjeneste. Dersom du er barn eller ungdom og ønsker å snakke med noen om dine bekymringer, kan du kontakte:

Monika, mobil 482 86 490

Hun vil være tilgjengelig mandag til torsdag klokka 08 til 15.

Øvrige tilbud:

Sokndal helsestasjon er tilgjengelig på telefon: 51 47 06 85 hverdager fra klokka 08 til 15.

Helsestasjon for ungdom er omgjort til telefontjeneste tirsdager fra klokka 14 til 16.

Skolens hjertetelefon betjenes av sosiallærer hverdager fra klokka 08 til 14 - telefon 913 46 744

For generelle spørsmål knyttet til koronautbruddet, ta kontakt på kommunens koronatelefon: 51 47 07 07.

Artikkeltags