Dalane Tidende skal vise travløp

Foto:

Av

Interessert i trav? Snart kan du se rikstotoløpene på Dalane Tidendes nettside.

DEL

Fra august overtar Dalane Tidendes nye eier, Amedia, eksklusive medierettigheter til alle Rikstoto-løp. Løpene går direkte hver onsdag og lørdag. I dag er det VG som har rettighetene.

Rikstoto-løpene skal vises åpent på Nettavisen og være tilgjengelig for abonnenter i de øvrige avisene, Dalane Tidende inkludert.

Avtalen med Norsk Rikstoto begynner å gjelde fra august i år og varer ut mai 2022.

- Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør for Sportsutvikling i Amedia.

Han framhever at travsport er godt lokalt innhold, og at det finnes kjente travbaner i dekningsområdet til mange av konsernets mediehus. Det gjelder blant annet Bergen Travpark, Biri, Jarlsberg, Klosterskogen, Momarken og Drammen Travbane i tillegg til Bjerke.

For Dalane Tidendes lesere er nærmeste travbaner Forus Travbane utenfor Stavanger og Sørlandets Travpark utenfor Kristiansand.

Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp.

Artikkeltags